Donatie Stichting Bio Vakantieoord

Van Dorp Zevenaar heeft zich al langere tijd verbonden aan het goede doel Stichting Bio Vakantieoord.

De bungalows op het Bio vakantieoord zijn voorzien van alle benodigde hulpmiddelen en andere faciliteiten om kinderen hun handicap even te laten vergeten. Zo kunnen zij met hun families even onbeperkt genieten van een vakantie met elkaar.
De stichting is voor een groot deel afhankelijk van giften en de enorme inzet van alle vrijwilligers. Ook vanuit de vestiging Zevenaar worden er vrijwillig werkzaamheden verricht. Naast de inzet van onze collega’s op klusdagen en sponsoractiviteiten is er vorige week vanuit de Van Dorp foundation ook een financiële bijdrage gedaan.

Op uitnodiging van Stichting Bio Vakantieoord en de vestiging Zevenaar heeft de directie van Van Dorp een kijkje genomen op het park.
Daar kreeg de directie een presentatie en hartverwarmende dankwoorden van de directeur van de stichting. Aansluitend hierop heeft Cocky van Dorp namens de Van Dorp foundation de donatie van € 2.500 overhandigd. Hiermee kan de stichting blijven werken aan het zo onbelangrijk mogelijk maken van de beperking van kinderen met een handicap.
Het is mooi om te zien dat er op zo’n manier samengewerkt kan worden tussen de stichting, de vrijwilligers en het bedrijfsleven.

foto donatie stichting Bio 600x449