Liften

Uw gebouw voor iedereen veilig en toegankelijk

Bent u van plan een nieuwe lift of roltrap te laten installeren of bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat u kan helpen met het onderhoud? Dan bent u bij Van Dorp aan het juiste adres.  Wij zijn uw partner voor advies en desgewenst de volledige uitvoer van uw project.

Liftonderhoud afgestemd op uw behoefte

Ieder pand is anders en heeft zijn eigen unieke kenmerken, bezoekers en mobiliteitsstromen. Dit vraagt om een eigen plan van aanpak waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van uw pand en uw gebruikers. Een lift moet ook altijd werken, in alle omstandigheden en op elk moment. Tijdig onderhoud is daarom van groot belang. Wij adviseren u graag op het gebied van beheer, onderhoud, reparatie en modernisering van liften, roltrappen, rolpaden en gevelonderhoud-installaties. Onze experts beschikken over de kennis en ervaring om dit specialistenwerk te verrichten en u zo te voorzien van een goede werking en veiligheid van uw lift of roltrap. Dankzij onze landelijke dekking zijn we altijd bij u in de buurt, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Uw veiligheid voorop

Bij de installatie en het onderhoud van liften en roltrappen, komt veel techniek kijken. Dit geldt zowel voor de aandrijving als de besturing. Daarnaast worden er hoge eisen gesteld aan de veiligheid. Veiligheid staat bij ons voorop! Wij houden ons dan ook aan de laatste veiligheidsvoorschriften en normeringen. Wij garanderen u een probleemloze werking van uw roltrap of lift en zorgen ervoor dat alle installaties voldoen aan de benodigde veiligheidsvoorschriften.

Uw lift is bij ons in goede handen op het gebied van

Personenliften

Goederenliften

Roltrappen en rolpaden

Keuringen

Technisch onderhoud

Referenties

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de installatie of het onderhoud van uw lift of roltrap? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Liften
Uw gebouw snel en veilig toegankelijk voor iedereen

HET RESULTAAT MAG ER ZIJN!

Van Dorp heeft al heel wat liften en roltrappen geïnstalleerd en onderhouden. Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten over dit onderwerp.