Personeel

Gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Gereedschap Gerritse

Kleding / PBM Arveco

Weburen

Vul hier je uren in.

Afas Insite

Via Afas Insite kan je naar je persoonlijke pagina van Van Dorp. Hier kan je snel wijzigingen doorvoeren zoals adreswijzigingen en wijziging van je bankrekening. Je kan hier ook terecht voor inzage in je loonstrook.

Ondersteuning nodig vanuit onze ICT-afdeling? Open dan hier de Teamviewer.

Studiefonds

Komt jouw kind in aanmerking voor het Van Dorp Studiefonds? Laat hem/haar dan voor 1 september het aanvraagformulier invullen en sturen naar: studiefonds@vandorp.eu.

Je vindt alle informatie en het aanvraagformulier op de Dorpskern.

Veilige werkplek

We vinden een veilige werkplek voor iedereen heel belangrijk. Van Dorp staat voor een respectvolle omgang met iedereen. Ben je op je werk ergens in aanraking gekomen met ongewenst (seksueel) gedrag, weet dan dat je terecht kunt bij één van onze vertrouwenspersonen om hier melding van te maken, of je vragen erover te stellen. Ook hebben we een protocol ‘omgaan met ongewenst gedrag’. Je treft deze aan op de Dorpskern.

 

De afdeling Marketing zal deze pagina indien gewenst aanvullen. Mocht je nog informatie missen, neem dan contact op met de afdeling Marketing via marketing@vandorp.eu.

Diensten

Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

Beveiliging


City Solutions (CISO)


Van Dorp energie


Brandbeveiliging


Elektra


Energieconcepten


Energie


Industriële Automatisering


Klimaat


Liften


Opslag en Dosering Chemicaliën


Railinfra


Technisch Beheer


Zorg


Van Dorp projecten


Zwembaden


Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht