Energieconcepten

Grip op uw energieverbruik

Iedereen wil energie besparen en het energieverbruik verminderen. Maar hoe pak je dit aan? Van Dorp helpt u graag met het realiseren van een duurzaam en energiezuinig gebouw, waarin mensen comfortabel kunnen werken en leren. Aan de hand van onze slimme technieken en nieuwe energieconcepten, realiseren wij met minder energie een prettig en gezond binnenklimaat. Hierbij verzorgen wij het gehele traject van advisering, ontwerp, realisatie en beheer.

Monitoren energieverbruik

Weet u hoeveel elektra, gas en water uw bedrijf verbruikt? En hoe uw energieverbruik zich verhoudt ten opzichte van andere bedrijven? Wij helpen u graag bij het inzichtelijk maken van uw energieverbruik en analyseren deze gegevens voor u.  Samen gaan wij graag de uitdaging aan om uw energieverbruik, uitstoot en kosten te verlagen.

Zo bespaart u op uw energierekening

Fouten in energierekeningen gebeuren elke dag. Ook bij u? Met de factuurcontrole van Van Dorp maken wij uw energieverbruik inzichtelijk en betaalt u nooit meer te veel. Wij kopen energie slim in waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening.

Energielabel aanvragen

In 2023 moeten alle kantoren groter dan 100m2  voorzien zijn van het energielabel C. Wie niet voldoet, riskeert hoge boetes of kan zelfs uit het bedrijfspand worden gezet. Maar hoe weet u nu of uw gebouw voldoet of welke maatregelen er nodig zijn om dit te regelen? Met ons stappenplan Energielabel aanvragen’ helpen wij u graag op weg.

Steek uw energie in Van Dorp voor

Uitvoering energiemaatregelen

Maatwerkadvies energielabelsprong

Subsidiechecks & advies

Controleren en optimaliseren van uw energierekening

Realisatie en/of exploitatie van uw eigen duurzame energie-opwekking

Referenties

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Wilt u weten hoe wij samen met u uw energieverbruik, uitstoot en kosten kunnen verlagen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Energieconcepten
Verminder uw energieverbruik

HET RESULTAAT MAG ER ZIJN!

Van Dorp heeft al heel wat duurzame energieprojecten opgeleverd. Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten over dit onderwerp.