Klimaat

Voor een comfortabele, duurzame en gezonde werkomgeving

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat mensen 85% van hun tijd binnen zitten? Een groot deel daarvan spendeert zijn tijd op kantoor.

Een gezond binnenklimaat is daarom van cruciaal belang voor een aangename en gezonde werk-, leer- en leefomgeving. Slechte luchtkwaliteit kan leiden tot klachten als hoofdpijn, brandende ogen en irritatie van de luchtwegen Gezonde lucht binnen betekent voor uw personeel voldoende aanvoer van schone lucht en afvoer van vervuilde lucht. Om dit goed te kunnen regelen, zijn er veel technieken nodig. Van Dorp beschikt over de juiste expertise om uw gebouw te voorzien van airconditioning, luchtbehandelingssystemen, centrale verwarming, ketels en warmtepompen. Dit doen wij voor zorginstellingen (care & cure), kantoren, onderwijsinstellingen, hotels en sport, cultuur & recreatie. Wij kunnen u zowel van dienst zijn met het onderhoud en beheer, tot aan renovatie en nieuwbouw van grote en/of complexe projecten.

Verlaag de CO2 concentratie in uw pand

Goede luchtkwaliteit betekent een lage CO2 concentratie en lage concentraties aan vervuilende stoffen. Onze ventilatie- en klimaatbeheersingsinstallaties kunnen hier aan bijdragen. Naast de installatie zorgen wij ook voor de nazorg zoals het periodiek schoonmaken van ventilatiekanalen en vervangen van filters. Op het oog simpele handelingen, maar die de luchtkwaliteit kunnen verbeteren en klachten als hoofdpijn en irritatie aan luchtwegen kunnen verminderen. De gezondheid van u en uw mensen staan bij ons centraal.

Gezond en comfortabel leefklimaat klimaat is maatwerk

Er is geen standaardoplossing voor het verbeteren van het binnenklimaat van een gebouw. Ieder pand is weer anders, ook dat van u. Wij leveren daarom altijd maatwerk, waarin wij rekening houden met uw wensen, het milieu en uw portemonnee. Zo zullen wij altijd kiezen voor energie- en kostenbesparende systemen, die zijn afgestemd op uw doelstellingen en de functie van het gebouw.

Wat wij doen voor een aangenaam klimaat

Verwarming

Airconditioning

Warmtepompen

Luchtbehandeling

WKO-installaties (Warmte Koude Opslag)

Referenties

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan een prettig, gezond en duurzaam binnenklimaat? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Klimaat
Voor een comfortabele, duurzame en gezonde werkomgeving

HET RESULTAAT MAG ER ZIJN!

Van Dorp regelt voor veel bedrijven het  klimaat. Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten over dit onderwerp.