Zwembaden

Zwembadonderhoud installatie en beheer

Om optimaal te kunnen genieten van uw zwembad en andere waterobjecten is betrouwbaarheid van primair belang. Bij het bouwen komt veel vakmanschap en techniek kijken. Gedurende ons lange bestaan hebben we vele projecten succesvol gerealiseerd zoals: gemeentezwembaden, privé baden, glijbanen, sauna’s, stoomcabines en fonteinen. Alles van een hoogwaardige kwaliteit. Van Dorp biedt u hoogwaardige en duurzame oplossingen waar milieuaspecten, zoals hergebruik van water en verstandig gebruik van chemicaliën, veel aandacht krijgen. Oplossingen die op termijn energie besparen en minder onderhoud vergen.

Zwembadbouw

Voor het aanleggen van een geheel nieuw zwembad bent u bij Van Dorp aan het juiste adres. Door onze brede expertise van elektrotechniek, werktuigbouwkundige installaties en klimaatbeheersing leveren wij projecten turn-key af. Van design, materiaalkeuze, engineering, waterbehandelingstechniek tot afwerking en onderhoud. U kunt bouwen op onze ervaring. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor het bouwen van een bouwkundig bad.

Zwembadonderhoud

Van Dorp is expert op het gebied van zwembadonderhoud en beheerst al deze disciplines tot in detail. Naast kant-en-klare projecten nemen wij ook het onderhoud en beheer voor onze rekening. Wij doen dit voor gemeenten, recreatiesector, gezondheidszorg en particulieren. Door het combineren van verschillende afdelingen, bieden wij totaaloplossingen op alle vlakken van zwembadtechniek. Wij garanderen u tijdig en adequaat zwembadonderhoud. Dit verzekert u niet alleen van een verlenging  van de levensduur van uw installatie, u optimaliseert ook de werking van uw zwembad. Zo geniet u van optimale hygiëne en verkleint u de kans op algen en legionella.

Van Dorp zwembaden levert en onderhoudt

Zwembaden en whirlpools

Waterattracties

Wellness

Stoomcabines

Sauna's

HET RESULTAAT MAG ER ZIJN!

Van Dorp heeft al veel mooie projecten opgeleverd. Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten over de zwembaden van Van Dorp.

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Wilt u meer weten over onze zwembaden en andere wellness- en waterinstallaties? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht