Energie

Grip op uw energieverbruik en kosten

Iedereen wil energie besparen en het energieverbruik verminderen. Maar hoe pakt u dit aan? Hiervoor zijn diverse mogelijkheden.

Duurzame Energieconcepten

Onze Energieadviseurs helpen u met het realiseren van een duurzaam en energiezuinig gebouw. Aan de hand van onze slimme technieken en de nieuwste energieconcepten, realiseren wij met minder energie een prettig en gezond binnenklimaat. Ook helpen wij u graag op weg met de energiewetgeving, uw energielabel of of de aanvraag van subsidies.
Lees meer

Van Dorp energie

Van Dorp energie (voorheen CLD Energie Management) adviseert bedrijven over energiebesparing, energiebeheer en de optimalisatie van energiekosten. Onze factuurcontrole en de inkoop van energie zijn hierbij de belangrijkste activiteiten. Er zijn namelijk veel besparingen mogelijk door collectief energie in te kopen, energiebelastingen terug te vorderen of te besparen op uw meetdiensten. Wij vertellen u hier graag meer over op onze website www.vandorpenergie.nl.
Lees meer

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Wilt u weten hoe wij samen met u uw energieverbruik, uitstoot en kosten kunnen verlagen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht