City Solutions (CISO)

Duurzaam geregeld.

City Solutions, kortweg CISO, is een uniek concept binnen de installatiebranche. CISO is een jonge, innovatieve en dynamische dienst. Continu bezig met verduurzamen. Jonge werknemers binnen de Van Dorp organisatie, pakten de handschoen op en kwamen met verfrissende, krachtige en moderne ideeën. CISO moet iets betekenen voor de maatschappij en zo min mogelijk milieubelastend zijn. Wij zijn bezig om nieuwe manieren van mobiliteit uit te testen en onze bedrijfsuitvoering aan te passen naar onze ontwikkelingen en trends binnen de stedelijke gebieden. Hierbij zetten wij de klant centraal. We vestigen ons tussen de klanten. Benieuwd hoe wij werken? Bekijk hieronder onze introductievideo.  

Klant en stad staan centraal

Onze professionals, installateurs die er 100% voor gaan, komen met openbaar vervoer, per voet of op de fiets naar kantoor. Een kantoor middenin de stad. Tussen de klanten. Zo garanderen wij dat zij snel en efficiënt worden geholpen. Met klanten werken wij samen, wij werken niet voor ze. Deze partnershipgedachte is van groot belang. Bij grote klussen leveren wij materialen direct op locatie af, voordat wij aan de slag gaan. Wij garanderen optimale kwaliteit, efficiency, kostenbesparingen en een ongeëvenaarde groene footprint binnen de installatiebranche.

CISO werkt uitstootvrij en draagt daarmee bij aan de leefbaarheid van de stad. Benieuwd hoe? Onze collega’s van Van Dorp City Solutions (CISO) nemen je graag mee in een rondleiding door de stad.

Mobiliteit is de key

Wij zijn mobiliteitspartner met de gemeente Rotterdam en samen doen we er alles aan om de stad de komende 10 jaar volledig te verduurzamen. De plannen van CISO sluiten feilloos aan op de doelen die Rotterdam inzake mobiliteit wil realiseren. Niet vreemd dus dat de eerste vestiging van Van Dorp City Solutions is geopend in deze stad. Wij willen zelf ook niet meer in de file staan of eindeloos zoeken naar een parkeerplaats in het centrum. Daarom kijkt CISO naar een andere manier van omgaan met mobiliteit: tijd om te gaan experimenteren.

Alles doen wij op de (elektrische) fiets, scooter, lopend of met openbaar vervoer. Parkeerkosten of parkeerproblemen? Die hebben wij niet. Honderden meters sjouwen met materieel? Niet meer aan de orde! CISO staat voor snelle service, optimale dienstverlening en minimale mobiliteitsbelasting.

Met de klant leveren wij een significante bijdrage aan een schoner milieu. Samen beperken wij verkeersbewegingen, parkeerproblematiek en onnodig tijdverlies tot een minimum.

Neem voor meer informatie contact op met onze vestiging in Rotterdam Centrum.

 

Monteurs CISOTriple CISOFiets CISOInterieur CISOMedewerkers CISO bij Rotterdam CentraalMonteurs in Rotterdam

Waarom een nieuwe vestiging met een ander mobiliteitsconcept?

  • Omdat wij mobiliteitspartner van Rotterdam zijn.
  • Ons klantenbestand groeit in de binnenstad.
  • Het potentiële klantenbestand in Rotterdam gigantisch is.
  • De reistijd per auto willen beperken.
  • De monteurs in de binnenstad kunnen de auto’s niet bij de klanten parkeren.
  • De huidige parkeerkosten stijgen erg snel en dit moeten we terugdringen.

 

Fiets CISO

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

nick 150x150

Nick Noordzij

Servicemanager
Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht