In 2011, hebben wij in samenwerking met het ROC Amersfoort onze eigen academie opgericht. Hier bieden wij praktijkgerichte opleidingen, waarbij studenten behalve een opleiding ook een betaalde baan krijgen aangeboden.

Daarnaast bieden wij ook onze bestaande medewerkers de kans om zich te ontwikkelen. Dit kan via een volwaardige opleiding, maar we bieden bijvoorbeeld ook diverse cursussen en trainingen. Alle vestigingen van Van Dorp zijn geaccrediteerd als leerbedrijf en voldoen aan de gestelde eisen.

Eigen academie met centrale ligging

Persoonlijke begeleiding, met aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling

Praktijkgerichte opleidingen, afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen en technologieën

Docenten uit de praktijk

Combinatie van E-learning, virtueel en klassikaal lerenSchoolverlaters die willen werken en leren

Van Dorp biedt diverse technische opleidingen voor schoolverlaters die bij ons hun carrière willen starten. En omdat wij geloven in praktijkgericht opleiden, krijg je bij ons direct een betaalde baan. Klinkt goed toch?

Toon opleidingen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Heb je onlangs je opleiding afgerond of ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan is het goed om te weten dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers. Bekijk voor meer informatie onze vacatures.

Toon vacatures

Voor wie zich verder wil ontwikkelen

Misschien beschik je al over een opleiding en een aantal jaren werkervaring, maar wil je je graag verder ontwikkelen. In dit geval hebben wij goed nieuws! Wij bieden namelijk diverse opleidingen en cursussen die je kunt combineren met je baan.

Toon opleidingen

Samen werken
aan een succesvolle toekomst

Nieuws over Van Dorp

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en nieuwe innovaties van onze diensten en producten.

Van Dorp leert van Smart Technology studenten

Academie

23 maart '18Smart Technology is een nieuwe stroming binnen onderwijsland die ook Van Dorp heeft bereikt. Smart Technology staat voor gebruikmaking van slimme technologieën zoals Internet of Things (IoT), Robotica, 3D printing, nano- en sensortechnologie. Al deze technologieën zullen direct of indirect een grote impact hebben op onze gebouwen en woonhuizen. Als technisch dienstverlener is dit een…

Verder

Van Dorp organiseert landelijke Praktijkopleidersdag

Academie

15 februari '18Op 24 januari 2018 heeft Van Dorp haar eerste, landelijke Praktijkopleidersdag georganiseerd. Deze dag is exclusief georganiseerd door de Van Dorp academie en is bedoeld voor alle Praktijkopleiders die binnen Van Dorp actief zijn. ‘We merken dat de meeste Praktijkopleiders graag geïnformeerd willen worden over de verwachtingen, de procesgang en de trends en ontwikkelingen binnen…

Verder

Kick-off opleidingen Academie

Academie

2 september '17Op 28 en 29 augustus 2017 was het dan eindelijk zover: de kick-off van de opleidingsprogramma’s Eerste Monteur Service & Onderhoud en Technicus Service & Onderhoud. Hiermee wordt opnieuw geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers van Van Dorp. Een belangrijke strategische keuze want met de huidige krapte op de arbeidsmarkt wordt boeien en binden…

Verder