Van Dorp bereidt jou graag zo goed mogelijk voor op de toekomst. Daarom investeren wij continu in jouw persoonlijke ontwikkeling. Om dit kracht bij te zetten, hebben wij onze eigen Academie opgericht. Hier begeleiden wij jou met een team van experts in je totale loopbaan bij Van Dorp.

Ontwikkelen gaat bij de Academie verder dan opleiden

Wij geloven dat iedereen een eigen leerbehoefte en unieke leerstijl heeft. Wij zoeken daarom naar wat het beste bij jou past. Dus niet ‘one size fits all’, maar maatwerk. Hoe wij dit doen? Door het stellen van vragen, het bijhouden van je voortgang en het aanbieden van leerzaam, praktisch en leuk lesmateriaal. Dit komt allemaal samen in het Van Dorp Ontwikkelhuis; een gave en nieuwe leeromgeving dat centraal is gelegen in Nieuwegein (Utrecht). Je kunt hier leren, ontspannen, werken, brainstormen of gewoon genieten van een drankje aan onze bar. We staan voor talloze uitdagingen. Denk aan de energietransitie en de klant die steeds meer van ons verwacht. Dit vraagt om de ontwikkeling van onze kennis en vaardigheden. Binnen onze Academie geven wij je alle tools om je dit eigen te maken.

ontwikkelhuis donker bewerkt 600x288

Wil jij ook leren en werken bij Van Dorp?

Ben jij een schoolverlater die het vak wil leren in de praktijk? Of wil je je graag verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Recruitment voor een vrijblijvend gesprek. Dit per mail via recruitment@vandorp.eu.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in de techniek? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met één van onze Recruiters via recruitment@vandorp.eu.

Wees slim, leer en word meester in de techniek!

Eigen academie met centrale ligging

Aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling

Praktijkgerichte opleidingen

Docenten uit de praktijk

Combinatie van E-learning, virtueel en klassikaal lerenSchoolverlaters die willen werken en leren

Van Dorp biedt diverse technische opleidingen voor schoolverlaters die bij ons hun carrière willen starten. Omdat wij geloven in praktijkgericht opleiden, krijg je bij ons direct een betaalde baan. Klinkt goed toch?

Toon opleidingen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Heb je onlangs je opleiding afgerond of ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zijn altijd op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers. Bekijk voor meer informatie onze vacatures.

Toon vacatures

Voor wie zich verder wil ontwikkelen

Beschik je al over een opleiding en een aantal jaren werkervaring, maar wil je je graag verder ontwikkelen? Wij bieden diverse opleidingen en cursussen die je kunt combineren met je baan.

Toon opleidingen

Met Van Dorp academie werken
aan jouw succesvolle toekomst

Nieuws over Van Dorp

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en nieuwe innovaties van onze diensten en producten.

MBO opleidingen online van start

Academie

6 april '20Van Dorp investeert continu in de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers en gelooft dat iedereen een eigen leerbehoefte en unieke leerstijl heeft. Via de Van dorp Academie bieden wij onze medewerkers daarom al jaren de mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen. Ook nu, tijdens de Corona crisis gaan wij hier mee door. Sinds kort worden…

Verder

Van Dorp leert van Smart Technology studenten

Academie

23 maart '18Smart Technology is een nieuwe stroming binnen onderwijsland die ook Van Dorp heeft bereikt. Smart Technology staat voor gebruikmaking van slimme technologieën zoals Internet of Things (IoT), Robotica, 3D printing, nano- en sensortechnologie. Al deze technologieën zullen direct of indirect een grote impact hebben op onze gebouwen en woonhuizen. Als technisch dienstverlener is dit een…

Verder

Van Dorp organiseert landelijke Praktijkopleidersdag

Academie

15 februari '18Op 24 januari 2018 heeft Van Dorp haar eerste, landelijke Praktijkopleidersdag georganiseerd. Deze dag is exclusief georganiseerd door de Van Dorp academie en is bedoeld voor alle Praktijkopleiders die binnen Van Dorp actief zijn. ‘We merken dat de meeste Praktijkopleiders graag geïnformeerd willen worden over de verwachtingen, de procesgang en de trends en ontwikkelingen binnen…

Verder