Industriële Automatisering

Efficiënte en betrouwbare besturingen

Wilt u de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen blijven verbeteren? Dan bent u bij Van Dorp bij het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met Elektrotechniek en Industriële Automatisering en adviseren u graag in het ontwerpen en verbeteren van uw besturingen en industriële installaties.

Tijdens het ontwerpproces streven wij naar besturingssystemen die optimaal zijn in gebruik en onderhoud. Hierbij houden wij rekening met uw energiehuishouding.

Industriële automatisering van A tot Z

Wij adviseren u, en komen samen tot de beste oplossing. Dit kan een geheel nieuwe besturing zijn, inclusief de elektrotechnische installatie. Omdat Van Dorp een totaalpakket levert kunt u dit ook aanvullen met andere gebouwgebonden diensten van Van Dorp. Maar u kunt ook denken aan aanvulling op uw bestaande installatie, of het slim en efficiënt upgraden en renoveren van uw verouderde besturing.

De juiste besturing voor uw machine en installatie

Uw machines en installaties moeten veilig zijn, betrouwbaar en efficiënt werken. Of het nu gaat om de besturing van een machine, de aansturing van een complete productielijn of een installatie in de procesindustrie, samen met u komen we tot de beste oplossing. Dit kan een geheel nieuwe besturing inclusief de elektrotechnische installatie zijn. Of misschien heeft u meer baat bij het slim en efficiënt upgraden en renoveren van uw verouderde besturing. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij altijd totaaloplossingen op alle vlakken van Industriële Automatisering.

Software engineering

Door toepassing van recente, maar bewezen technologie, visualisatie en het koppelen van systemen kunt u processen centraal en op afstand besturen en monitoren. Hierdoor ontstaan gebruiksvriendelijke installaties die bedrijfszeker zijn en bijdragen aan (energie)besparingen, duurzaamheid en respect hebben voor mens en omgeving.

Wat wij doen op het gebied van Industriële automatisering

Advies- en projectmanagement

Hard-en software engineering

Panelenbouw

Elektrotechniek

Gebouwgebonden installaties

Machinebesturing

Proces control

Motion control

Referenties

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht