Hoe gaat Van Dorp om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Dorp diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen


Zorg

Zorgtechnologie biedt goede zorg voor iedereen

Het kunnen bieden van goede zorg verhoogt de kwaliteit van leven en werkplezier. Zorgtechnologie kan helpen om het zorgproces effectief te houden, waarbij we innovatieve oplossingen inzetten die passen bij uw medewerkers en zorgvraagstukken.

Vanuit verschillende invalshoeken willen onze klanten goede zorg aanbieden.

Zorg voor onze ouderen

Hoe fijn is het voor cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen leven, vrij te kunnen bewegen in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit hebben zij hun hele leven kunnen doen en nu de mensen ouder worden, wil je niet dat dit verandert. Toch zullen er bij het ouder worden beperkingen optreden, de cliënt vergeet sneller zaken, reageert trager en soms is de cliënt gewoon even de “weg” kwijt.

Zorg voor onze zorgprofessionals

Verzorgenden willen graag plezier hebben in hun werk en samen heb je het beste met je cliënten voor en wil je dat iedereen doet waar ze goed in zijn. Hoe mooi is het om alleen naar een cliënt te hoeven gaan als deze er echt behoefte aan heeft, je niet onnodig opgeroepen wordt en zo tijd voor anderen overhoudt. Mocht de zorgprofessional dan toch naar een cliënt toe moeten dan wil je met  één “blik” op je telefoon weten wat er aan de hand is met de juiste informatie.

Zorg voor uw organisatie

Een veilige en plezierige omgeving wil je creëren voor je cliënten en personeel, het liefst zonder beperkingen zodat een ieder kan genieten van dat wat hij of zij doet. Zodra er behoefte is aan zorg wil je als organisatie graag iets voor deze mensen betekenen, desnoods als ze nog thuis wonen.

Door goed te kijken naar de behoefte van de cliënt, de juiste informatie voor de verzorgende en de behoefte van de zorgorganisatie komt dit ten goede aan het zorgproces. Een groot deel van het zorgproces wordt gevormd door de mens en met zorgtechnologie kan dit naar een maximum geoptimaliseerd worden.

Goede zorg voor iedereen

Door te kijken naar het nu, maar ook naar de toekomst en naar innovaties, zoals Artificial Intelligent (AI) helpt Van Dorp Zorg u om zorgtechnologie dusdanig in te zetten dat het mee kan groeien met uw organisatie en de veranderende behoefte van de klant en zorgmedewerker. Door onze ervaring en innovatieve karakter leveren wij een bijdrage aan het bieden van de beste zorg in onder andere:

  • Ouderenzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • GGZ
  • Ziekenhuizen

Efficiëntere zorg door ondersteuning zorgtechnologie

Van Dorp wil graag dat er altijd zorg op maat geboden kan worden. Daarom maken onze oplossingen het verlenen van zorg op afstand nog effectiever en efficiënter. Omdat cliënten op afstand gemonitord worden, behouden ze hun privacy en is de zorgverlener alleen aanwezig wanneer nodig, zoals in acute gevallen.

Zorgproces centraal

Van Dorp zorg kiest voor een langdurige partnership met leveranciers en haar klanten. Samen met u kijken wij naar oplossingen met innovatief karakter, die passen bij uw behoeftes. Het zorgproces staat hierbij centraal.

Benieuwd welke oplossingen u in uw zorgproces kan toepassen? Neem dan contact op met Van Dorp.

Het resultaat mag er zijn

Van Dorp heeft al veel mooie projecten opgeleverd. Bekijk hier alle referenties op het gebied van Zorg.

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1200 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Van Dorp

Wilfred Peters

 

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht