Zorg

Zorgtechnologie biedt goede zorg voor iedereen

Goede zorg verhoogt de kwaliteit van leven van de cliënt en het werkplezier van de zorgprofessional. Zorgtechnologie helpt om het zorgproces effectief te houden, waarbij we innovatieve oplossingen inzetten die passen bij uw medewerkers en zorgvraagstukken.

Vanuit verschillende invalshoeken helpen wij onze klanten om goede zorg aan te bieden.

Zorg voor onze ouderen

Hoe fijn is het voor cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen leven en vrij te bewegen in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit doen zij al hun hele leven en nu de mensen ouder worden, wil je niet dat dit verandert. Toch treden er bij het ouder worden beperkingen op; de cliënt vergeet sneller zaken, reageert trager en soms is de cliënt gewoon even de “weg” kwijt.

Zorg voor onze zorgprofessionals

Verzorgenden willen graag plezier hebben in hun werk, hebben het beste met de cliënten voor en willen graag de juiste aandacht kunnen geven. Hoe mooi is het dan om alleen naar een cliënt te hoeven gaan als deze er echt behoefte aan heeft, zorgmedewerkers niet onnodig opgeroepen worden en zo tijd voor anderen overhouden. Mocht de zorgprofessional dan toch naar een cliënt toe moeten, dan wil je met  één “blik” op je telefoon weten wat er aan de hand is met de juiste informatie.

Zorg voor uw organisatie

Creëer voor de cliënten en het personeel een veilige en plezierige omgeving, het liefst zonder beperkingen, zodat een ieder geniet van dat wat hij of zij doet. Zodra er behoefte is aan zorg wil je als organisatie graag iets voor deze mensen betekenen, ook als ze nog thuis wonen.

Door goed te kijken naar de behoefte van de cliënt, de juiste informatie voor de verzorgende en de behoefte van de zorgorganisatie creëer je een goed zorgproces. Een groot deel van het zorgproces wordt gevormd door de mens en met aanvullende zorgtechnologie kan dit naar een maximum geoptimaliseerd worden.

Goede zorg voor iedereen

Van Dorp kijkt naar het nu en naar de toekomst en zet innovaties, zoals Artificial Intelligent (AI) en andere zorgtechnologie, dusdanig in dat uw organisatie meegroeit in de veranderende behoefte van de klant en zorgmedewerker. Door onze ervaring en innovatieve karakter leveren wij een bijdrage aan het bieden van de beste zorg in:

  • Ouderenzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • GGZ
  • Ziekenhuizen

Efficiëntere zorg door ondersteuning zorgtechnologie

Van Dorp biedt altijd zorg op maat. Daarom maken onze oplossingen het verlenen van zorg op afstand nog effectiever en efficiënter. Omdat cliënten op afstand gemonitord worden, behouden ze hun privacy en is de zorgverlener alleen aanwezig wanneer nodig, zoals in acute gevallen.

Zorgproces centraal

Van Dorp kiest voor een langdurig partnership met haar leveranciers en klanten. Samen met u kijken wij naar oplossingen met innovatief karakter, die passen bij uw behoeftes. Het zorgproces staat hierbij centraal.

Benieuwd welke oplossingen u in uw zorgproces kan toepassen? Neem dan contact op met Van Dorp.

Het resultaat mag er zijn

Van Dorp heeft al veel mooie projecten opgeleverd. Bekijk hier alle referenties op het gebied van Zorg.

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Van Dorp

Wilfred Peters

 

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht