Brandbeveiliging

Voorkomen van brand is beter dan genezen

Wist u dat 80% van de bedrijven, die de brandpreventie niet op orde heeft failliet gaat na een brand? Niet vanwege de brand op zich. Wel doordat het bedrijf klanten verliest vanwege de brandschade in de periode dat de bedrijfsvoering stil ligt. Door het plaatsen van brandmeldinstallaties, zoals rook-en brandmelders, wordt een brand al snel gedetecteerd. Zorg dus dat uw bedrijf brandveilig is.

Brandbeveiliging biedt een veilige omgeving

Een goede branddetectie en ontruimingsinstallatie zijn noodzakelijk om iedereen een veilige omgeving te bieden. Elk gebouw is anders en heeft dus een eigen brandmeldsysteem of branddetectiesysteem nodig om het brandveilig te maken. Ook dient uw gebouw te voldoen aan alle wettelijke eisen. Redenen genoeg om met een expert op het gebied van brandbeveiliging en branddetectie om de tafel te zitten. Van Dorp helpt u op weg met een brandveilig advies op maat.

Onze risicoanalyse houdt u uit de brand

Een sprinklerinstallatie en blusmiddelen zijn middelen die ingezet worden bij brandbestrijding. Bij het vroegtijdig inwerking treden van de brandbestrijdingsinstallaties blijft de schade in uw pand beperkt en de persoonlijke veiligheid wordt vergroot. Noodverlichting helpt mensen tijdig de (nood)uitgangen te bereiken.

Samen met u stellen wij een risicoanalyse op waarmee u inzicht krijgt in de huidige brandveiligheid van uw pand. Onze geavanceerde brandmeldsystemen detecteren de brand en initieert een passende oplossing.  Van Dorp adviseert u graag bij de keuze van de juiste brandbeveiligingsmaatregelen. Het is goed om te weten dat al onze systemen en installatiemonteurs gecertificeerd zijn en aan de laatste normeringen voldoen.

Wat bieden wij op het gebied van brandbeveiliging

Preventie

Detectie

Brandmeldinstallaties

Blusmiddelen

Sprinklers

Noodverlichting

Referenties

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met een goede brandbeveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Brandbeveiliging
Een veilig gevoel

HET RESULTAAT MAG ER ZIJN!

Van Dorp heeft al heel wat bedrijven geholpen met hun brandbeveiliging. Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten over dit onderwerp.