Nieuwbouw en renovatie

Turn-key opgeleverd

Bent u op zoek naar een technisch dienstverlener voor uw nieuw te bouwen zwembadcomplex of wilt u uw bestaande zwembad ingrijpend renoveren? Dan is het goed om te weten dat u voor het integrale installatiewerk bij Van Dorp terecht kunt. Wij beheersen diverse disciplines. Denk dan aan de werktuigbouwkundige installaties, elektra, meet- en regeltechniek, de engineering, waterbehandeling, waterattracties en wellness. Ook kunnen wij u van dienst zijn met het bouwen van een bouwkundig bad.

Gasloos zwembad

Wij hebben al veel opdrachtgevers geholpen met het gasloos maken van hun zwembadcomplex. Uiteraard is elke situatie uniek, maar wij geven u een aantal mogelijke oplossingen:

  • Een warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht of een bron onder de grond (afhankelijk van het type systeem). Deze warmte wordt gebruikt om uw zwembad en/of zwembadwater te verwarmen
  • Stroom wordt opgewerkt door middel van zonnepanelen op het dak
  • Zonnecollectoren op het dak worden gebruikt om warmte op te slaan
  • Met behulp van warmteterugwinning (wtw) wordt de verse, in te blazen lucht opgewarmd met de warmte van de afgezogen ventilatielucht. Hiervoor zijn diverse technieken mogelijk.

Waterzuiveringsinstallaties bij nieuwbouw en renovatie

Als specialist in waterbehandelingsinstallaties voor zwembaden en wellness centra adviseren wij u graag over het juiste ontwerp en de ideale constructie van uw zwembad, inclusief waterzuiveringsinstallaties. Maar ook wanneer u plannen heeft om uw bad ingrijpend of minder ingrijpend te renoveren of innoveren, bieden wij u graag de meest geschikte oplossing. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht