Sport, cultuur en recreatie

De installatie-expert voor unieke objecten

De eisen die een zwembad stelt aan de klimaatbeheersingsinstallaties, zijn heel anders dan die van een museum met kwetsbare oude meesters. Ook bioscopen, theaters en bibliotheken hebben een maatwerkbenadering nodig. Toch hebben we bij Van Dorp projecten klanten in het segment sport, cultuur en recreatie onder één noemer gebracht om de simpele reden dat het altijd om unieke objecten gaat.

De prestaties van de installaties zijn van groot belang voor de kwaliteit van uw activiteiten. Wij hebben een scherp oog voor verbetermogelijkheden waar het gaat om efficiency, energiebesparing en verduurzaming.

Nieuwbouw of renovatie zwembad

Voor de renovatie of het aanleggen van een geheel nieuw zwembad bent u bij Van Dorp projecten in samenwerking met Van Dorp – KWB en Van Dorp zwembaden aan het juiste adres. Door onze brede expertise van werktuigbouwkundige installaties en klimaatbeheersing, kennis op het gebied van waterzuiveringsinstallaties, opslag en dosering van chemicaliën, service en onderhoud, kunststofbewerking en elektrotechniek leveren wij projecten kant-en-klaar af. Van design, materiaalkeuze, engineering, waterbehandelingstechniek tot afwerking en onderhoud.

Informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

 

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Van Dorp projecten

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht