Kantoren

De installatie-expert in het realiseren van kantoren

Een goed werkklimaat bevordert het welzijn van medewerkers en daarmee hun prestaties. Investeren in klimaatbeheersingsinstallaties is daarom altijd een win-win verhaal. Werkgever en werknemers worden er beiden beter van. Bij Van Dorp projecten weten we als geen ander hoe dat moet.

Meet- en regeltechniek

De sleutel tot een goed werkende klimaatinstallatie is de meet- en regeltechniek. Onze speciale meet- en regelafdeling zorgt ervoor dat alle installaties in een gebouw met elkaar communiceren met behulp van geselecteerde software. Deze software wordt door onze meet- en regel collega’s afgestemd op uw specifieke wensen. Daarnaast kijken wij ook kritisch naar duurzaamheid en energieverbruik (kan het zuiniger?) en nieuwe innovaties op dit vakgebied (kan het slimmer?).

Voor de meet- en regeltechniek maken wij regelmatig gebruik van de software van Priva. Al onze software engineers/inbedrijfstellers zijn hierin opgeleid en hiervoor gecertificeerd. Daarnaast maken wij ook installaties in samenwerking met andere software leveranciers zoals Sauter, Johnson Control, Honeywell en Siemens.

Informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

 

 

Over Van Dorp

Van Dorp in het kort

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische en facilitaire dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Met 20 vestigingen regionaal aanwezig

Over Van Dorp

Contact

Van Dorp projecten

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht