Vestiging Hengelo gastheer tijdens de Open Bedrijvendag

Nieuwsberichten

9 september '17 

Op zaterdag 16 september 2017 organiseert Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT) samen met haar leden de Open Bedrijvendag. Diverse bedrijven, waaronder onze vestiging in Hengelo, openen op deze dag hun deuren voor het publiek. Komt u ook?

Programma Open Bedrijvendag

De officiële opening vindt plaats om 10:30 uur, voor de deuren van Thales op het HTSP terrein. Vervolgens rijden er bussen vanaf het ene bedrijf naar het andere, maar u kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid langskomen.

Activiteiten Van Dorp

Voor bezoekers van onze vestiging, hebben wij een aantal leuke activiteiten in petto. Zo leert u onder andere hoe u duurzaam kunt omgaan met energie en krijgt u op een interactieve wijze inzicht in de hedendaagse ontwikkelingen. Voor jongeren organiseren wij een aantal activiteiten waarmee zij op interactieve wijze in aanraking kunnen komen met techniek.

 

Meer informatie

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en het volledige dagprogramma, kunt u vinden op bit-openbedrijvendag2017.nl. Aanmelden is niet nodig. Op de dag zelf zullen bij alle deelnemende bedrijven programmaboekjes met plattegrond te verkrijgen zijn.

hengelo gastheer