Van Dorp tekent onderhoudscontract Driestar College

Nieuwsberichten

13 februari '19Van Dorp en het Driestar College zijn een achtjarige samenwerking aangegaan voor het planmatig onderhoud van de E- en W-installaties binnen de scholengemeenschap. Tijdens een officieel tekenmoment op woensdag 6 februari werd hier uitgebreid bij stilgestaan.

Onderhoudswerkzaamheden aan diverse installaties

Het Driestar College is een christelijke scholengemeenschap bestaande uit negen gebouwen verdeeld over de locaties Gouda, Leiden en Lekkerkerk. Van Dorp zal voor deze vestigingen tal van onderhoudswerkzaamheden gaan uitvoeren. Zo nemen we bijvoorbeeld het onderhoud van klimaatinstallaties, het sanitair, roldeuren, grootkeukens, zonnepanelen, verlichting, noodverlichting, liften en brandblusmiddelen voor onze rekening.

Veel raakvlakken

Behalve het dienstenaanbod, heeft Van Dorp ook veel raakvlakken met het Driestar College als het gaat om het gedachtegoed. Zo vinden beide partijen het belangrijk om op respectvolle wijze om te gaan met onze leefomgeving en relaties. We kijken dan ook uit naar een professionele, uitdagende, duurzame en plezierige samenwerking.

Tekenmoment Driestar College Van Dorp 2 600x450

Foto: De heer Bergacker (Driestar College) en de heer ten Brummeler (Van Dorp) schudden elkaar de hand na het tekenen van het onderhoudscontract.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze overeenkomst met het Driestar College of bent u benieuwd wat wij voor uw scholengemeenschap of (zorg)instelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.