Van Dorp Tegen MS

blog

26 mei '23De aftrap van de heldhaftige tocht naar de Mont Ventoux

De wielen van de fietsen draaiden sneller dan ooit in de vestiging Amsterdam gisteren, waar Team Van Dorp vol energie en doorzettingsvermogen is begonnen aan de estafettetocht richting de Mont Ventoux in Frankrijk. In totaal wordt er 1200 KM afgelegd, om vervolgens de berg zo vaak mogelijk te beklimmen. Van Dorp Tegen MS is officieel van start!

MS in Nederland

Dit initiatief is een onderdeel van de actie ‘Klimmen Tegen MS’ van Stichting MoveS en inmiddels heeft de ploeg meer dan een derde van de fietstocht erop zitten! Dag én nacht wordt er stevig doorgefietst om op tijd aan te komen bij de berg – aanstaande maandag.
De reden achter deze krachtmeting? Het inzamelen van fondsen voor onderzoek naar multiple sclerose (MS). Inmiddels zijn er in Nederland 25.000 patiënten met MS en de behoefte naar meer onderzoek neemt toe. Met deze actie wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld om meer onderzoek te kunnen doen. De ploeg, bestaande uit leden van vestiging Amsterdam, Rotterdam en de Flexim Group Netherlands, heeft steun ontvangen uit vele verschillende hoeken en gezamenlijk meer dan €26.000 opgehaald!

Het startsein is gegeven

Onze Algemeen Directeur Martin ten Brummeler gaf het startsein en vol enthousiasme en gezonde spanning, vertrok Team Van Dorp Tegen MS op deze dappere missie.

We wensen het team veel kracht en sterkte toe de komende dagen en hopen dat een ieder heelhuids maandag aankomt bij de Mont Ventoux – waar het tweede deel van deze indrukwekkende actie nog moet beginnen!

Via onze social media pagina’s worden er regelmatig updates geplaatst over de tocht.

Wil je graag jouw steentje bijdragen? Sponsoren kan via onderstaande link:
https://lnkd.in/emnpBtc3