Persbericht: Van Dorp zorg en NCT bundelen krachten in samenwerking

Nieuwsberichten

12 april '22Van Dorp en N.C.T Holding – eigenaar van NCT Integrations BV – hebben overeenstemming bereikt over het vormen van een joint venture, waarbij Van Dorp zorg 50% van de aandelen van NCT Integrations BV overneemt.

De activiteiten van Van Dorp zorg en NCT zijn nu samengevoegd onder de naam van NCT en worden voortgezet vanuit de locatie in Raamsdonkveer. Voor medewerkers en opdrachtgevers van NCT, blijft de situatie dus ongewijzigd.

De opdrachtgevers van Van Dorp zorg worden voortaan door NCT bediend. De leiding van NCT Integrations bestaat uit Remco de Neef (algemeen directeur) en Wilfred Peters (commercieel directeur).

Betekenisvolle samenwerking

Van Dorp zorg en NCT zijn beiden gestoeld op de motivatie om van betekenis te zijn binnen het domein van zorgtechnologie in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Het bundelen van de krachten, is een logische vervolgstap om deze ambitie verder te verwezenlijken.

Wilfred Peters, Commercieel Directeur van Van Dorp zorg: “Van Dorp zorg en NCT hebben beiden een goede positie verworven in de implementatie en het onderhoud van zorgsystemen voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Dankzij onze samenwerking kunnen wij ons richten op de versterking van onze infrastructuur. Verder biedt de samenwerking kansen om ons relatienetwerk verder uit te breiden en het dienstenaanbod te vergroten.”

Remco de Neef, Algemeen Directeur van NCT: “Wij hebben met Van Dorp nu een betrouwbare partner voor het installeren en beheren van zorgdomotica. Daarnaast biedt het allround dienstenpakket van Van Dorp op het gebied van andere disciplines zoals het installeren, beheren en verduurzamen van gebouwtechniek nieuwe kansen voor onze opdrachtgevers.”

Over Van Dorp zorg

Van Dorp zorg richt zich sinds enkele jaren op het implementeren van zorgdomotica in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Het is een bedrijfsonderdeel van Van Dorp, een duurzame technisch dienstverlener met 21 vestigingen door heel Nederland. Het familiebedrijf biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties.

Over NCT

NCT is ruim 20 jaar geleden opgericht en gespecialiseerd in A-tot-Z-begeleiding bij het implementeren van zorgdomotica. Het bedrijf richt zich op de verbetering van de huidige situatie in het zorgdomein, door de levenskwaliteit van cliënten te verhogen en de werklast voor de begeleiding te verlagen. Bekijk voor meer informatie de website https://www.nct-groep.nl/.