Persbericht: Van Dorp versterkt positie in brandbeveiligingssector met overname Weveko Brandbeveiliging

Nieuwsberichten

23 april '24Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van Weveko Brandbeveiliging uit Hillegom. Weveko Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het onderhouden, installeren en leveren van brandmeldinstallaties, brandblusmiddelen en noodverlichtingsarmaturen. Het bedrijf realiseert een jaaromzet van € 3,5 miljoen en er werken 32 medewerkers. Met deze overname versterkt Van Dorp zich binnen het domein van brandbeveiliging.

Logische samenwerking

Martin ten Brummeler, Algemeen Directeur van Van Dorp, is verheugd over de strategische ontwikkeling: “Van Dorp heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise op het gebied van brandbeveiliging opgebouwd en verbreed. De toevoeging van Weveko is daarom een zeer logische en waardevolle stap. Het versterkt onze positie in de markt en opent nieuwe mogelijkheden voor groei.”

Rick de Jong, Algemeen Directeur van Weveko, vult aan: “Deze overname is een belangrijke stap voor ons, omdat we nu deel uitmaken van een bedrijf met landelijke dekking en een solide organisatie. Dit versterkt onze dienstverlening voor bestaande klanten en biedt bovendien meerwaarde voor opdrachtgevers van Van Dorp. Het waarborgt ook de continuïteit van ons bedrijf. We kijken dan ook met vertrouwen uit naar een succesvolle toekomst binnen de Van Dorp familie.”

Logo weveko sinds 2010 op JPG 600x306