Persbericht: Van Dorp breidt uit met overname Van Rijn Brandbeveiliging uit Tholen

Nieuwsberichten

5 november '21Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van het familiebedrijf Van Rijn Brandbeveiliging. Van Rijn Brandbeveiliging is gespecialiseerd in brandbeveiliging en veiligheidsopleidingen en is met het hoofdkantoor en een eigen opleidingscentrum gevestigd in Tholen. Daarnaast heeft het bedrijf diverse servicepunten in Nederland. Ook Van Rijn Veiligheidsopleidingen en Van Rijn Advies en Projecten worden onderdeel van Van Dorp installaties.

Bij Van Rijn Brandbeveiliging werken momenteel 44 medewerkers. Het bedrijf heeft een landelijke dekking en realiseert een omzet van circa 4 miljoen euro.

Krachten gebundeld
Van Rijn Brandbeveiliging blijft haar werkzaamheden voorlopig onder de huidige bedrijfsnaam uitvoeren. Van Dorp en Van Rijn Brandbeveiliging zijn al jaren goede bekenden van elkaar en werken op vele vlakken al intensief met elkaar samen. Dankzij deze overname bundelen beide partijen hun krachten.

Cor Ridderhof, Directeur Van Rijn Brandbeveiliging: “Van Dorp is een gezond en toekomstbestendig familiebedrijf, waarmee wij ons op het gebied van normen & waarden, visie en strategie goed kunnen vereenzelvigen. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Onze opdrachtgevers kunnen dankzij de samenwerking nu ook profiteren van de expertises op het gebied van het beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties.”

Chris van der Veen, Algemeen Directeur van Van Dorp: “Van Dorp heeft al langere tijd de wens om onze specialismen ‘Gebouwveiligheid’ en ‘Inspecties’ verder uit te breiden. Wij zijn dan ook verheugd dat wij vanaf hier samen verder gaan en Van Rijn Brandbeveiliging opnemen in ons familiebedrijf. We vertrouwen op de voortzetting van de goede samenwerking, waarin we gebruik blijven maken van elkaars kennis en expertise.”