Persbericht: Van Dorp breidt haar positie in het Noorden verder uit met de overname van Van Marum in Groningen

Nieuwsberichten

30 april '21Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van Van Marum Installateurs in Groningen. Van Marum bestaat al meer dan 50 jaar en levert als totaalinstallateur een compleet dienstenpakket aan opdrachtgevers in het noorden van het land. Bij Van Marum werken momenteel 16 medewerkers en het bedrijf heeft een omzet van circa 3,5 miljoen euro.

Op termijn zal Van Marum qua naamgeving overgaan in Van Dorp, maar voorlopig blijft Van Marum haar werkzaamheden onder de huidige bedrijfsnaam uitvoeren. De dagelijkse leiding blijft in de handen van Directeur Eltjo van Marum.

Gunstig voor beide partijen

Voor Van Marum Installateurs zorgt de verkoop aan Van Dorp ervoor dat de continuïteit voor collega’s, klanten en relaties ook voor de toekomst gewaarborgd blijft.

Eltjo van Marum, Directeur van Van Marum Installateurs: “Van Dorp is een gezond familiebedrijf, waarmee wij ons goed kunnen vereenzelvigen. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Onze opdrachtgevers profiteren dankzij de samenwerking van diverse disciplines, zoals Technisch Beheer en diverse specialismen die Van Dorp groot hebben gemaakt.”

Chris van der Veen, Algemeen Directeur van Van Dorp: “Van Dorp heeft al langere tijd de wens om haar positie in het noorden van het land te verstevigen. Op dit moment heeft Van Dorp al een steunpunt in de stad Groningen en eind vorig jaar hebben wij het familiebedrijf Ten Kate Installatietechniek in Hoogeveen overgenomen. De overname van Van Marum Installateurs is voor ons dan ook een mooie en logische vervolgstap waar we trots op zijn.”

Logo Van Marum