Optimale samenwerking tussen NBD Biblion en Van Dorp

30 juli '18NBD Biblion heeft in 2014 een duurzaam en milieuvriendelijk pand neergezet in Zoetermeer. Dat houdt in dat er allerlei maatregelen zijn genomen. Er zijn zonnepanelen, LED-verlichting en een warmte- en koudebron met warmtepompen geïnstalleerd die de lucht en klimaat beheersen. Van Dorp is verantwoordelijk voor het onderhoud van alle werktuigbouwkundige installaties. Denk hierbij aan warmtebronnen, warmtepompen, ketels, luchtbehandelingskasten en uitgebreide meet- en regeltechnieken. Van Dorp Rotterdam verzorgt de Sprinkler en Van Dorp Leiden het waterbeheer.

Duurzame samenwerking NBD Biblion

De samenwerking tussen Van Dorp en NBD Biblion verloopt volgens Karen Florizoone erg goed. ”Wat van Dorp voor ons bijzonder maakt is dat wij met een aantal vaste monteurs werken. Zij weten goed hun weg te vinden en kunnen zelfstandig hun werk uitvoeren,” aldus Karen. Peter Baijens vertelt: ”De monteurs zijn hier graag en worden altijd hartelijk ontvangen.”
Daarnaast legt Karen Florizoone uit: ”Wat ik heel fijn vind is de adviserende rol die ze hebben.  Ze blijven continue kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen in de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.”

Referentiefilm