Maatschappelijk ondernemen: Bio Beer on Tour

Nieuwsberichten

1 oktober '17Van Dorp staat voor betrokken ondernemen. We vinden het dan ook belangrijk om steun te geven aan maatschappelijke initiatieven. Dit doen wij enerzijds door middel van donaties vanuit onze eigen foundation, maar we zien ook dat veel van onze medewerkers zelf de handen uit de mouwen steken om een bijdrage te leveren.

Zo besloot Martin Maatkamp, de commerciële man van onze vestiging in Zevenaar, een actie op te zetten voor Stichting Bio Vakantieoord. Deze stichting streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten. In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen met kinderen met een complexe handicap onbezorgde vakantie vieren.

stichting bio vakantie inarticle

Naamsbekendheid dankzij ‘Bio Beer on Tour’

Martin voelt zich al jaren verbonden met de Stichting Bio Vakantieoord. Om de naamsbekendheid te vergroten, startte hij dan ook het initiatief ‘Bio Beer on Tour’. Dit hield in dat de Bio Beer voor een periode van veertien dagen bij onze relaties werd geplaatst. Op deze manier heeft de beer tal van adressen in de regio aangedaan. Denk hierbij aan bedrijven zoals Burgers Zoo in Arnhem of de Van der Valk in Duiven. De relaties die de beer een plek gaven, werden uitgenodigd om bij de Stichting Bio Vakantieoord een kijkje te nemen en zo groeide de bekendheid.

Handen uit de mouwen

Daarnaast draagt Martin met zijn collega’s regelmatig een steentje bij door actief mee te helpen met allerlei werkzaamheden. Denk hierbij aan het ophalen van spullen of het op locatie uitvoeren van schilderwerk, snoeiwerkzaamheden en diverse technische klusjes.

Help ook mee!

Martin Maatkamp geniet van het werk van de Stichting Bio, maar wil graag ook verbindingen leggen met partijen die iets kunnen betekenen. “Een volgende wens die we hebben is een paard voor op de manege daar. Mocht iemand iets kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.”

Kunt u iets betekenen voor de stichting Bio Vakantieoord? Neem dan contact op met Martin Maatkamp via maatkamp@vandorp.eu.