Kick-off opleidingen Service & Onderhoud

Nieuwsberichten

9 september '17Op 28 en 29 augustus 2017 was het dan eindelijk zover: de kick-off van de opleidingsprogramma’s Eerste Monteur Service & Onderhoud en Technicus Service & Onderhoud. Hiermee wordt opnieuw geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers van Van Dorp. Een belangrijke strategische keuze want met de huidige krapte op de arbeidsmarkt wordt boeien en binden steeds belangrijker.

Opleiding Eerste Monteur Service & Onderhoud

De opleiding Eerste Monteur S&O is een mbo-niveau 3 opleiding. Vakdocent John Alkema brengt de studenten de meest actuele vaardigheden bij. Behalve het reguliere programma nemen studenten deel aan relevante bedrijfsbezoeken. Hiermee hoopt de Academie studeren behalve leerzaam ook vooral heel leuk te maken! Door een kijkje te nemen in een andere keuken wordt de nieuwsgierigheid geprikkeld. Studenten ontdekken zo dat het vak veel meer inhoudt dan puur installeren.

fotos groep servicemonteur nivo 3 28 08 2017 017 600x387

Opleiding Technicus Service & Onderhoud

De opleiding Technicus S&O is een mbo-niveau 4 opleiding. Een pittige opleiding waarbij het abstractieniveau van de studenten wordt geprikkeld. Om de studenten uit te dagen biedt de Academie naast de reguliere opleidingsprogramma’s specialistische modules aan. Warmtepompen is bijvoorbeeld een ontwikkeling waar de IT-branche niet omheen kan en daarom hebben tientallen studenten inmiddels deelgenomen aan deze module. Kortom, de medewerkers van Van Dorp zijn bereid te investeren in hun toekomst en daarmee in de ontwikkeling van Van Dorp.

Servicetecnicus nivo 4 29 08 2017 015 600x400

Van Dorp wenst alle studenten heel veel succes!