Gele bedrijfsfietsen voor Van Dorp

blog

3 mei '18Wie aan Van Dorp denkt, denkt vaak aan onze iconische gele bedrijfswagens. Tegenwoordig hebben wij echter ook een aantal lekker opvallende bedrijfsfietsen in gebruik. Dit is niet alleen klimaatneutraal, maar het is vooral ook ontzettend praktisch. Veel klanten bevinden zich daar namelijk in of rondom het centrum en met de fiets is het dan ook vaak een stuk sneller om op locatie aanwezig te zijn. Bovendien scheelt het een hoop parkeerstress.

Duurzaam en praktisch vervoersmiddel

Ook op en rondom de bedrijfsterreinen van onze klanten, bieden onze fietsen uitkomst. Onze klanten vragen ons namelijk steeds vaker om zo klimaatneutraal mogelijk om te gaan met het transport van onze mensen en materialen. Inmiddels zijn de fietsen op het terreinen van de TU Delft en Hogeschool Utrecht bijvoorbeeld al niet meer weg te denken en is er ook voor onze werkzaamheden bij de Mars-fabriek in Veghel een fiets aangeschaft. Onze vestiging in Leiden zet de fietsen in bij diverse klanten in de regio.

Interview SBS 6-programma Ga Fietsen

Voor het SBS 6-programma Ga Fietsen werd onze Adjunct Directeur Paul van Dorp geïnterviewd. Hij vertelt waarom onze collega’s steeds vaker op de fiets stappen en hoe dit duurzame vervoersmiddel wordt ingezet bij het werk op onze projectlocaties.

Bekijk de video hier >