Van Dorp neemt aandelen Van Galen Klimaattechniek over

Nieuwsberichten

11 oktober '17Van Dorp, een landelijke technische dienstverlener actief in de installatiebranche, heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen in Van Galen Klimaattechniek B.V. Van Galen heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. De overname past goed binnen de strategie van Van Dorp en Van Dorp versterkt hiermee haar positie in Nederland. Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt onder leiding van Klaas Noorlander.

Continuïteit voor medewerkers en klanten Van Galen

Van Galen is in financieel zwaar weer terecht gekomen. Om de continuïteit van het bedrijf en de werkzaamheden voor medewerkers en klanten te kunnen waarborgen, neemt Van Dorp de aandelen in Van Galen over. Van Dorp is een financieel sterk en betrokken aandeelhouder en dit maakt dat de zorgen betreft de continuering van de werkzaamheden voorbij zijn.

Van Galen heeft een goede reputatie in de markt opgebouwd door het leveren van kwaliteit. Daarom blijft Van Galen als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt. Met de nieuwe aandeelhouder gaat Van Galen de goede tijden opnieuw beleven met behoud van het goede van wat nu is opgebouwd.

De heer Henk Willem van Dorp, DGA Van Dorp: “Van Galen is een prachtig bedrijf met een hele goede naam en veel kennis en kunde onder de gepassioneerde medewerkers. Ik ben verheugd dat de continuïteit van Van Galen nu gewaarborgd is en dat Van Dorp haar positie in de markt hiermee versterkt. Ik kijk er naar uit om als aandeelhouder te mogen samenwerken met onze nieuwe collega’s”.

Van Dorp en Van Galen

Als familiebedrijf sluit Van Galen goed aan bij het familiebedrijf Van Dorp, waar maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staat. Van Dorp is een betrouwbare kennispartner, gericht op duurzame techniek in gebouwen. Beide zijn sterk in Technisch Beheer van vastgoed en het realiseren van mooie projecten.

Van Dorp is een familiebedrijf met ongeveer 1000 medewerkers en met vestigingen verspreid over het hele land. Elke regio kent zijn eigen cultuur. Vandaar dat elke vestiging van Van Dorp zich richt op haar klanten binnen de regionale markt. Als technisch dienstverlener biedt Van Dorp een totaalpakket aan diensten aan klanten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. In samenwerking met strategische partners voorziet Van Dorp tevens de facilitaire dienstverlening voor klanten.