Dag van de Bouw: Neem een kijkje achter de schermen bij EMA

21 mei '19Op zaterdag 15 juni vindt de 14e editie plaats van de Dag van de Bouw. De ‘Dag van de Bouw’ is een jaarlijkse open dag in Nederland waarop men bouwprojecten en bouwlocaties kan bezichtigen die normaal voor het publiek gesloten zijn. De ‘Dag van de Bouw’ is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Ook van Dorp en Van Galen Klimaattechniek zijn van de partij. Op deze dag nemen zij geïnteresseerden mee voor een kijkje achter de schermen bij hun gezamenlijk project EMA.

Het EMA-gebouw biedt onderdak aan het Europees Geneesmiddelen Agentschap. Het kantoor komt te staan langs de A10, naast de Cross Towers (het kantoor van EY). Naast werkplekken voor 900 medewerkers komen er conferentieruimten in het gebouw.

De nieuwe huisvesting voor EMA bestaat uit een laagbouw met grote conferentieruimten, algemene ruimten, restaurant en koffiebar en een hoogbouw met werkplekken voor de medewerkers van EMA en de skylounge. Van Dorp realiseert de werktuigbouwkundige installaties voor de laagbouw en Van Galen Klimaattechniek verzorgt de hoogbouw.

Wij zijn trots op dit prachtige project en delen dit graag met collega’s, familie en vrienden en de rest van Nederland.

Adres: Domenico Scarlattilaan op de Amsterdamse Zuidas

Entree is gratis.

Kijk voor meer informatie https://www.debouwmaakthet.nl/dagvandebouw/. Of houd de komende periode onze website in de gaten voor meer informatie.