Corona Maatregelen Van Dorp

Vanwege het Coronavirus neemt Van Dorp diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Hieronder nemen we je mee in onze maatregelen. Let op! Dit bericht wordt regelmatig bijgewerkt. 

Maatregelen Van Dorp 

Het werk bij onze zakelijke en particuliere klanten gaat zoveel mogelijk door. Om dit goed en veilig te doen, hebben wij een risicobeoordeling gedaan en een RI&E opgesteld. Deze is gebaseerd op de meest actuele informatie van het RIVM en vormt het uitgangspunt voor de instructies die wij onze collega’s hebben meegegeven. In hoofdlijnen zijn deze als volgt: 

  • Onze collega’s schudden geen handen
  • Onze collega’s volgen de hygiëne-maatregelen van het RIVM 
  • Onze collega’s nemen geen eten, drinken, gereedschappen of materialen aan. Dit pakken zij zelf.
  • Onze collega’s blijven thuis bij (milde) verkoudheidsklachten en/of griep, wanneer een van de gezinsleden griep heeft en/of wanneer zij of hun huisgenoten positief zijn getest op Corona. 
  • Bij werkzaamheden in publieke ruimten zoals zorginstellingen & ziekenhuizen, openbaar vervoer omgevingen, onderwijsinstellingen, hotels en horeca gelegenheden, zwembaden, kantoorgebouwen etc. respecteren onze collega’s de protocollen. Zij vermijden drukte en zetten werkgebieden af om tenminste twee meter afstand tot het publiek te bewaren. Ook voeren wij werkzaamheden bij voorkeur uit tijdens daluren. Wij zetten in publieke ruimten geen medewerkers in waarvan bekend is dat zij een verhoogd risico hebben door gezondheid of leeftijd.
  • Onze collega’s mogen deelnemen aan vergaderingen of evenementen, mits alle aanwezigen afstand kunnen bewaren. Om dit mogelijk te maken stelt u een specifiek protocol op en richt u de ruimte vooraf zo goed mogelijk in. Denk aan looproutes en het afzetten van (vergader) plekken. Leg vast wie deelneemt aan het evenement (inschrijving).
  • We hebben een voorkeur voor op afstand vergaderen.
  • Onze collegarespecteren de protocollen van onze opdrachtgevers, mits deze niet in strijd zijn met de richtlijnen van het RIVM.  
  • Werkbonnen worden niet ondertekend op het touchscreen van onze technici. Er wordt gevraagd naar de naam van de klant die de technicus dan zelf zal noteren.

 Hoe nu verder? 

Van Dorp heeft een Corona-team samengesteld en volgt hiermee de actuele ontwikkelingen op de voetDit bericht zal naar verwachting dan ook regelmatig worden bijgewerkt. Ook roepen wij u op om er samen met ons voor te zorgen dat ons werk zoveel mogelijk door kan gaan, maar het ook te respecteren als dit niet lukt. Heeft u zelf nog vragen of aandachtspunten? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Van Dorp.  

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

 

Download onze ‘Aanbevelingen Technische Installaties’

Wij informeren u graag over de mogelijke maatregelen op installatietechnisch gebied. Deze hebben betrekking op luchtbehandelingsinstallaties, riolering/afvoer en legionella-preventie. De aanbevelingen voor de luchtbehandeling zijn een samenvatting van de informatie van de REHVA, de overkoepelende vereniging voor klimaatinstallaties.

Bent u benieuwd welke voorzorgsmaatregelen u kunt nemen aangaande uw technische installaties? Vul dan hieronder uw gegevens in en download onze Whitepaper.

Corona: Aanbevelingen Technische Installaties

Diensten

Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

Beveiliging


City Solutions (CISO)


Van Dorp energie


Brandbeveiliging


Elektra


Energieconcepten


Energie


Industriële Automatisering


Klimaat


Liften


Opslag en Dosering Chemicaliën


Railinfra


Technisch Beheer


Zorg


Van Dorp projecten


Zwembaden


Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht