Van Dorp breidt duurzaam City Solutions-concept (CISO) uit naar Amsterdam Centrum

Nieuwsberichten

24 oktober '24



Van Dorp City Solutions (CISO) opent een nieuwe locatie in Amsterdam, gericht op uitstootvrij beheer van installaties in stedelijke gebouwen. Door slimme logistiek en duurzame vervoersmiddelen, zoals fietsen en elektrische voertuigen, helpt Van Dorp de CO2-uitstoot in de binnenstad te verminderen. Dit sluit aan bij de ambitie van Amsterdam om in 2030 een uitstootvrije stad te zijn.

Vanuit de nieuwe locatie, midden in de milieuzone van Amsterdam, kan Van Dorp klanten snel en op een duurzame manier bedienen. De zoektocht naar het ideale CISO-kantoor is in volle gang, met meerdere locaties die momenteel worden onderzocht. City Solutions (CISO) is een vooruitstrevend concept in de installatiebranche, ontworpen om steden te ondersteunen bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities.

VanDorp CISODenHaag Opening04072024 LR 58 600x400

Bas de Bruin, bedrijfsleider van CISO Amsterdam, is erg enthousiast over deze nieuwe stap: “Bij Van Dorp City Solutions willen wij het beste voor de stad. Wij zijn dan ook erg trots dat City Solutions nu ook in Amsterdam aan de slag gaat. Wat begon met een klein team in Rotterdam en inmiddels is uitgebreid naar Den Haag, zetten we nu voort in Amsterdam. In de afgelopen vijf jaar hebben we in de centra van Rotterdam en Den Haag bewezen dat onze aanpak werkt, met onderhoud aan meer dan 200 objecten. Met het vertrouwen van de Gemeente Amsterdam, die ons het beheer van 80 objecten heeft toevertrouwd, kunnen wij straks ook in deze prachtige stad ons steentje bijdragen.”