Van Dorp betreurt uitstel zero-emissiezones Tweede Kamer

Nieuwsberichten

23 oktober '24



Gisteravond stond onze Directeur Marketing Paul van Dorp het RTL Nieuws te woord over de Kamermeerderheid voor het uitstellen van de zero-emissiezones. Van Dorp betreurt het dat een Kamermeerderheid voor uitstel is: “Wij hebben de keuze gemaakt om in te spelen op de komende regelgeving en dat lijkt ons nu tegen te spelen”, stelt de 38-jarige Zoetermeerder. “Wij hebben extra kosten moeten maken.”

Van Dorp heeft een aantal jaar geleden gekozen om het City Solutions concept in het leven te roepen. “Met dit concept werken wij aan een leefbare en werkbare stad”, zegt Van Dorp. City Solutions (CISO) is een innovatief concept binnen de installatiebranche, ontworpen om steden te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

CISO vestigt zich in de stad dichtbij de klant en combineert slimme logistiek, efficiënte materiaalopslag en het gebruik van fietsen, elektrische voertuigen en openbaar vervoer. Deze aanpak minimaliseert de CO2-uitstoot en draagt bij aan een schonere stedelijke omgeving, geheel in lijn met de wens van gemeenten om een uitstootvrije binnenstad te realiseren.

Het item van RTL Nieuws is hier te bekijken: Van Dorp betreurt uitstel zero-emissiezones