Project Van Dorp Railinfra

Referentie

31 januari '18Duurzame perronverlichting voor 250 NS-stations

Van Dorp Railinfra is gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van Railinfra. Zo ontwerpen, leveren, installeren en beheren wij diverse technische installaties en zijn wij diverse partners zoals ProRail, NS Stations en spooraannemers van dienst met onze complementaire en facilitaire dienstverlening.

Samen werken aan verduurzaming

Een mooi voorbeeld van een Railinfra-project waar wij nu aan werken, is de verduurzaming van de perronverlichting op 250 stations in Nederland.Hierbij vervangen wij de oude conventionele verlichting door slimme LED-verlichting De verlichting wordt automatisch gedimd zodra er zich geen reizigers op het perron bevinden. In onderstaande video vertelt onze Adjunct Directeur Louis Ambergen hier meer over.

Ook geeft hij een inkijkje in andere projecten waar wij aan werken. Zo hebben wij onlangs in samenwerking met NL-GreenLabel een voorstel gepresenteerd aan ProRail en NS  Stations om P+R parkeerterreinen bij de stations te verduurzamen. Hierbij wordt niet alleen gedacht aan het installatiewerk zoals smart LED-verlichting, laadpalen, maar wordt ook de omgeving zoals waterdoorlatende verharding aangepakt.

Meer informatie Railinfra

Wilt u weten wat Van Dorp voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Louis Ambergen

Zevenaar

0316 - 52 02 32 Open vestiging