Duurzame samenwerking tussen Van Dorp en Radiotherapiegroep

Referentie

11 juni '19”Ja, ik zou Van Dorp aanbevelen vertelt Rob Derks (Hoofd Inkoop/Facilitair).”

Bij Radiotherapiegroep in Arnhem hebben wij alle gebouwgebonden installaties en het onderhoud in beheer. Denk hierbij aan klimaat, elektrotechnische, lift en beveiligingsinstallaties. Wij proberen storingen voor te zijn en zorgen dat wanneer er wel een storing ontstaat er zo snel mogelijk opvolging komt en houden ons bezig met het preventief onderhoud.

Verduurzamen

”Van Dorp helpt de klant met verduurzamen door met een team van Advies en Ontwerp aan de tafel met de opdrachtgever te sparren over de toekomstplannen, vertelt Mark Nebbeling (Senior Technisch Beheerder).” Wij bereiden een advies voor om in de komende jaren een meerjaren onderhoudsplan de duurzaamheidscomponent extra mee te gaan nemen.

Samenwerking

”De samenwerking met Van Dorp gaat prima. Wij hebben maandelijks overleg over de voortgang van de werkzaamheden. Daarbij delen wij ook persoonlijke dingen, waardoor de band alleen maar sterker wordt, vertelt Mark.” ”Het belangrijkste vinden wij dat het werk kwalitatief goed wordt uitgevoerd en dat de storingen zo snel mogelijk worden opgelost legt Rob Derks uit.” De kenmerken van Van Dorp zijn met name de vriendelijkheid, de kwaliteit van de dienstverlening en de oplossingsgerichtheid.