Zéér geslaagde familiedag in Helmond

blog

15 september '22”𝐄𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐞𝐞𝐞𝐞𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐰𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠 𝐠𝐞𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐬𝐞𝐞𝐫𝐝. 𝐙𝐞 𝐯𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐤𝐞𝐢𝐥𝐞𝐮𝐤.”
Zomaar één van de reacties die we kregen na afloop van de familiedag bij Van Dorp Helmond, die afgelopen zaterdag 10 september voor het eerst werd georganiseerd.

Het weer mocht de pret niet drukken

Hoewel het weer niet echt meezat, mocht dat de pret niet drukken. Het springkussen werd naar binnen verschoven, een paar paraplu’s werden klaargezet voor de oversteek van de feestruimte naar de nostalgische friteskar en we waren er klaar voor. Alle overige activiteiten waren al binnen gepland. Om klokslag 11.00 uur arriveerden de eerste bezoekers. Niet alleen de kleintjes amuseerden zich prima, maar ook de grotere kinderen en volwassenen vermaakten zich kostelijk met alle activiteiten.

De verschillende activiteiten waren een groot succes

Voor de allerkleinsten was er een springkussen. Dyonne Vlemmings van Bodyon was uitgenodigd voor het schminken en de glittertattoos en deed haar werk voortreffelijk. Sommigen kinderen konden er maar geen genoeg van krijgen en gingen meerdere malen in de rij staan.
De oudere kinderen wilden we natuurlijk graag enthousiasmeren voor techniek. Wij Techniek stond er met een techniekstand om diverse technieken te demonstreren en de kinderen konden ook zelf aan de slag. Helikopters konden ze in elkaar zetten, die werkten op een zonnecel. Als kers op de taart was er een speurtocht door ons eigen pand, waarbij we trots al onze eigen energiebesparende oplossingen lieten zien. En had je alles gevonden, dan vormden de letters een woord, waarmee de schat kon worden opgeëist.
Een verkleedkist, waarmee kinderen zich konden verkleden als ‘papa de Monteur’, maakte het plaatje compleet.

Collega’s keerden tevreden huiswaarts, met een auto vol blije geschminkte gezichten en ballonnen. Het was een zéér geslaagd evenement!

Familiedag Helmond 600x600