Van Dorp winnaar aanbesteding Sophia Scholen

Nieuwsberichten

8 maart '24Deze week kwam er leuk nieuws vanuit de Duin- en bollenstreek. Van Dorp Leiden en Sophia Scholen tekenden namelijk voor een samenwerking van meerdere jaren. 

Na een selectieprocedure voor de aanbesteding bleek Van Dorp Leiden het beste bij Sophia Scholen te passen. Met ons tenderteam bestaande uit: Harry Gleijm, Pieter Schalk, Dax Lochmans, Gerard Hegge en Wilco Qualm hebben wij deze mooie prestatie behaald. Zodoende gaat Van Dorp Leiden de komende 5 jaar het technisch beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor de Stichting Sophia Scholen verzorgen.

Tijdens het tekenmoment zette Alexander van der Pol zijn handtekening namens Sophia Scholen en Gerard Hegge namens Van Dorp Leiden. Ook hadden Rob Hillebrink (Kernbouw) en Gideon Postema tegelijkertijd hun tekenmoment. Zij zullen de komende contractperiode de bouwkundige werkzaamheden uitvoeren.

Uiteindelijk zal het team Sophia Scholen bestaande uit Alexander van der Pol, Imco van der Woude en Sonja Koemans samen met Harry Gleijm Servicemanager en Dennis Schoneveld Technische beheerder en de rest van het Team Technisch Beheer het dagelijks beheer uitvoeren.

De Stichting Sophia Scholen is met 28 basisscholen de grootste aanbieder van primair onderwijs in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn dan ook trots om te helpen bij het verduurzamen van de gebouwen en bij te kunnen dragen aan het toekomstgerichte onderwijs waar Sophia Scholen voor staat.