Van Dorp Leiden inspireert toekomstige generatie bij Mbo Rijnland

Nieuwsberichten

22 maart '24Deze week heeft Van Dorp Leiden een leuke en leerzame dag bij Mbo Rijnland locatie Lammenschans verzorgd voor de nieuwe generatie elektrotechnici. Adviseur werving Romee Hofstede en Servicemanager Technisch Beheer Harry Gleijm gaven een gastcollege aan de fanatieke derdejaarsstudenten van de opleiding elektrotechniek.

Het doel van de dag was het onderwijzen van de studenten elektrotechnici over de effecten van drank, drugs, en medicijnen op de werkvloer. Met behulp van een Toolbox van onze afdeling Kwaliteit, Arbo & Milieu (KAM) zijn de studenten voorgelicht over de gevaren en risico’s. Wij delen kennis niet alleen voor de veiligheid, maar ook om bewustzijn te creëren en over het belang van verantwoordelijkheid in onze branche.

Door de interactie met de studenten hebben wij een inhoudelijk diepgaande discussie kunnen voeren en hebben wij als afsluiting een leuke quiz gedaan. De winnaars van de quiz gingen niet met lege handen naar huis. Zij kregen een paar echte Van Dorp prijzen!

Hartelijk dank aan Mbo Rijnland voor weer een leuke samenwerking tussen de school en het bedrijfsleven. Het was niet alleen leerzaam, maar ook enorm leuk om de toekomstige professionals van elektrotechniek te ontmoeten en bij te dragen aan hun ontwikkeling.

Bij Van Dorp zijn wij trots op het delen van kennis en het ondersteunen van de volgende generatie. Hier draait het allemaal om: samen groeien, leren, en een veiligere werkomgeving creëren. Voor morgen.