Nieuwsbericht: Van Dorp Hengelo bestaat 10 jaar

Nieuwsberichten

2 juni '21Op 1 juni 2021 blaast Van Dorp Hengelo 10 kaarsjes uit. Alle medewerkers van de vestiging hebben thuis een leuke attentie ontvangen. Zodra de maatregelen het toelaten, zal Van Dorp Hengelo het jubileum uitgebreid vieren.  

10 jaar ontwikkeling

In 2011 startte Van Dorp Hengelo vanuit de Platinastraat in Hengelo. Als onderdeel van het landelijk opererende Van Dorp met momenteel 1400 medewerkers en 21 vestigingen is Van Dorp Hengelo met hun gele bussen een bekende verschijning geworden in de regioAfgelopen twee jaar is Van Dorp Hengelo sterk gegroeid en hebben we vanuit onze duurzaamheidsdoelstellingen een mooi, duurzaam pand aan de Parelstraat betrokken. We zijn trots dat de vestiging Hengelo de afgelopen jaren zo is gegroeid (ondanks corona) en een vaste klantenkring heeft opgebouwd. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.”, aldus Gert Jan Mooi, Vestigingsleider Van Dorp Hengelo.  
 
Van Dorp Hengelo is in 10 jaar gegroeid naar circa 35 medewerkers en richt zich in hoofdzaak op Technisch Beheer. Van Dorp Hengelo heeft daarnaast een eigen elektra- en werktuigbouwkundige renovatie afdeling en is tevens partner van de Nederlandse Spoorwegen op het gebied van alle voorkomende werktuigbouwkundige- en elektrotechnische werkzaamheden. 
 
Wij danken onze opdrachtgevers en medewerkers voor het vertrouwen en zien uit naar de volgende 10 jaar.