Van Dorp gaat onderhoud verzorgen voor Zadkine

Nieuwsberichten

9 september '21Van Dorp heeft na een uitgebreide selectieprocedure de aanbesteding gewonnen voor het onderhoud van de technische installaties in de gebouwen waar Zadkine voor verantwoordelijk is. Het betreft een meerjarig onderhoudscontract voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties op ruim 20 onderwijslocaties van Zadkine en Techniek College Rotterdam (TCR).

Betrouwbare partner

Zadkine heeft er vertrouwen in dat zij met Van Dorp een betrouwbare partner heeft voor het uitvoeren van onderhoud. Daarnaast hebben beide partijen afgesproken dat Van Dorp zich ook in gaat zetten voor het creëren van stagemogelijkheden voor de mbo-studenten van Zadkine en TCR.

Over Zadkine

Zadkine is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo), educatie en volwassenenonderwijs (vavo). We leiden onze studenten op tot flexibele, pro-actieve en trotse professionals. Wij bieden iedere student de beste kansen om zich te ontwikkelen, afgestemd op eigen ambities, interesses, talenten én groeipotentie. En afgestemd op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We trekken hierbij samen op met werkgevers, bedrijven en instellingen in de regio.