Van Dorp en Gemeente Zoetermeer geven startsein voor duurzaam beheer en onderhoud

Nieuwsberichten

24 november '23Tijdens een officieel tekenmoment op onze vestiging in Zoetermeer hebben Gerard Hegge (Vestigingsdirecteur Van Dorp) en Brian de Smaele (Contractmanager gemeente Zoetermeer) hun handtekeningen gezet onder de raamovereenkomst voor het duurzaam beheer en onderhoud van 125 gemeentelijke panden in Zoetermeer. Van Dorp wordt hier verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse werktuigkundige en elektrotechnische installaties, waaronder ook de drinkwaterbeveiliging, brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging en liften.

Onderhoud voor diverse Zoetermeerse panden

Deze overeenkomst is voortgekomen uit een Europese aanbesteding en heeft een looptijd van 4 jaar met de optie tot twee verlengingen van elk 2 jaar. Het gaat om panden binnen de sectoren ‘kantoor’, ‘sociaal’, ‘sport’ en ‘cultuur’.

“We zijn ontzettend trots op deze samenwerking, die onze sterke band met Zoetermeer verder bevestigt,” zegt Gerard Hegge. “Het is een eer dat onze vestiging in Zoetermeer deze opdracht mag uitvoeren, in een stad die zowel de thuisbasis is voor veel van onze medewerkers als de plek waar ons bedrijf is opgericht.”

Wij kijken met enthousiasme uit naar deze mooie opdracht en verheugen ons op een prettige samenwerking met de gemeente.

Tekenmoment gemeente Zoetermeer def 600x445

Foto v.l.n.r.: Brian de Smaele (Contractmanager Gemeente Zoetermeer) en Gerard Hegge (Vestigingsdirecteur Van Dorp Zoetermeer) ondertekenen de overeenkomst. 

 

Groepsfoto Van Dorp en gemeente Zoetermeer 600x397

Taart 600x338

Collega’s van de gemeente en Van Dorp Zoetermeer kwamen bijeen om de contractondertekening te vieren en de samenwerking te bespreken.