Referentie Industriële Automatisering bij Van Rijsingeningrediënts

Referentie

30 oktober '19Software, hardware, elektrotechniek en besturingssystemen; het komt allemaal samen bij onze dienst Industriële Automatisering. Samen met onze opdrachtgever zorgen we ervoor dat dit op de juiste manier op elkaar is afgestemd en productieprocessen zo efficiënt en duurzaam mogelijk verlopen.

Praktijkvoorbeeld Industriële Automatisering

Een aansprekend voorbeeld van een productieomgeving waarbij wij al een aantal jaren de Industriële Automatisering verzorgen is Van Rijsingeningrediënts. Hier worden groenten vermalen en verwerkt tot groentesappen, groentepuree en groentesapconcentraat. Om ervoor te zorgen dat dit zo efficiënt, duurzaam en continu mogelijk verloopt, stemmen wij alle machines, besturingssystemen, software en processen zo goed mogelijk op elkaar af. Hierbij is het ook van belang continu controles uit te voeren en verstoringen zo snel mogelijk te verhelpen.

CIP-installatie voor reiniging zonder demontage

Daarnaast is Van Dorp onlangs betrokken geweest bij het aansluiten van een CIP-installatie. CIP staat voor Cleaning in Place en is voor de voedingsmiddelenindustrie de standaardmethode voor het reinigen van installaties. Het is een proces waarbij reinigings- en desinfectievloeistoffen circuleren en de productie-installaties zonder demontage gereinigd worden.

Referentievideo

Van Rijsingen waardeert vooral onze bereikbaarheid en flexibiliteit bij storingen, maar geeft ook aan dat wij actief meedenken over de verbetering van bestaande productieprocessen. Benieuwd hoe zij onze dienstverlening verder ervaren en hoe onze samenwerking eruitziet? Bekijk dan hieronder onze referentievideo waarin onze Software Engineer René Gile en Ruud Vugs, Procestechnoloog bij Van Rijsingeningrediënts, een inkijkje geven in onze werkzaamheden.