Schoon binnenklimaat voor Dutch Design Hotel Artemis

Nieuwsberichten

8 augustus '17Wie dag in dag uit vele gasten ontvangt, zorgt natuurlijk graag voor een schoon en gezond binnenklimaat. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in de praktijk hebben veel bedrijven dit toch niet altijd even goed geregeld. Zo weet men bijvoorbeeld wel dat de buitenlucht veel fijnstof bevat, maar dat mensen hier juist binnenin kantoren, hotels en publieke ruimten langdurig en onnodig aan worden blootgesteld is veel minder bekend.

Samenwerking met Interfilter Group

Gelukkig zijn er ook bedrijven die het wel op orde hebben. Zo heeft Van Dorp samen met Interfilter Group het voortouw genomen om de hoeveelheid fijnstof binnenin het Amsterdamse Dutch Design Hotel Artemis tot een minimum te beperken.

Dankzij onze samenwerking, hebben we erg goede resultaten behaald. Zo is de gemiddeld gemeten hoeveelheid fijnstof teruggebracht naar 1,56 ug/m3. Ter vergelijking: de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert een maximale waarde van 10 ug/m3. Dit is uiteraard zeer goed nieuws voor de gasten van Dutch Design Hotel Artemis.

Meer informatie

Voor een uitgebreid verslag, kunt u het projectverslag raadplegen. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met een gezonde binnenruimte voor uw medewerkers en gasten? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat!artemis