Persbericht: Van Dorp breidt uit met overname Pro-Tec Aruba

Nieuwsberichten

21 september '22Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Pro-Tec Mechanical Contractors Aruba N.V.

Pro-Tec is in 1995 opgericht en richt zich als werktuigbouwkundig installatiebedrijf op het beheer en de installatie van energiezuinige klimaatinstallaties (airconditioning en ventilatie) op Aruba. Het bedrijf levert hun diensten aan horecabedrijven, hotels, het bedrijfsleven en particuliere huiseigenaren. Pro-Tec heeft 100 medewerkers in dienst en realiseert een omzet van circa 7,5 miljoen euro.

Ook in Caribisch Nederland van betekenis zijn in de energietransitie

Pro-Tec wordt onderdeel van de Van Dorp Groep, maar blijft de werkzaamheden onder de huidige bedrijfsnaam en leiding uitvoeren.

Henk Willem van Dorp is trots op de samenwerking: “Als maatschappelijk betrokken technisch dienstverlener, hebben wij een rol te spelen in de energietransitie. Dit doen wij al in Nederland, maar ook in Caribisch Nederland liggen er nog veel kansen om te verduurzamen. Door nu onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Pro-Tec binnen de Van Dorp familie, kunnen wij hier nu mee starten.”

Ook het management van Pro-Tec kijkt uit naar de toekomst. Fred Steeghs, Algemeen Directeur: “Van Dorp is een gezond familiebedrijf dat zich in Nederland al heeft bewezen als betrokken partij voor het installeren, beheren en verduurzamen van gebouwinstallaties. We verwelkomen de verandering en kijken uit naar het volgende hoofdstuk in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zijn ook blij met de nieuwe kansen op het gebied van automatisering, inkoop en opleidingen voor onze medewerkers.”

DSC 8630 goed close up 600x399