Hoe gaat Van Dorp om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Dorp diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

VitaConnect

VitaConnect is een multidemensionaal platform dat real-time monitoring, beheer en onderhoud samenbrengt in één overzichtelijk controlecentrum. Het platform verbindt uw bestaande systemen en verzamelt en analyseert alle gegevens om u een volledig inzicht te geven in uw huidige en toekomstige gebruik. VitaConnect is eenvoudig te bedienen, volledig aan te passen naar uw wensen en bovenal gebruiksvriendelijk. Ook is het uit te breiden met twee add-ons:

VitaBuilding – Het zenuwcentrum van uw gebouw

Op basis van VitaConnect ontwerpen we het zenuwcentrum voor uw gebouwen, waardoor ze slim en verbonden zijn. Dankzij slimme apparaten en sensoren worden gebouwen of installaties in staat gesteld om zich aan te passen aan de gebruiker. Ze worden hiermee zuiniger, comfortabeler, voorspelbaarder en duurzamer.

VitaEnergy

Energiemanagement is nog nooit zo belangrijk geweest. Onderzoek laat zien dat 73% van alle gebouwen meer energie verbruikt dan tijdens de berekening in de ontwerpfase. VitaEnergy geeft inzicht in deze kloof, zodat er maatregelen genomen kunnen worden om het comfort te verhogen en de kosten en de impact op het milieu te verkleinen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over VitaConnect? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

 

 

Diensten

Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

Beveiliging


City Solutions (CISO)


Van Dorp energie


Brandbeveiliging


Elektra


Energieconcepten


Energie


Industriële Automatisering


Klimaat


Liften


Opslag en Dosering Chemicaliën


Railinfra


Technisch Beheer


Zorg


Van Dorp projecten


Zwembaden


Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht